Zoals iedereen waarschijnlijk weet zijn er heel veel verschillende soorten make up en manieren om jezelf een beter uiterlijk te geven. Wimperextensions vallen hier ook onder. Misschien heb je ze wel eens voorbij zien komen op het internet en dacht je dit is wel wat voor mij. Maar wat zijn wimperextensions precies en hoe gaat het in zijn werk? In deze blog vertellen wij je meer over wimperextensions.

Klik op de link voor een wimperextensions opleiding bij Perfect Eyelash

Hoe worden wimperextensions aangebracht?

De wimperextensions worden aangebracht met behulp van een pincet. Deze pincetten zijn speciaal gemaakt voor het aanbrengen van wimperextensions. De wimpers worden van tijd tot tijd geborsteld met een mascaraborstel. Voor elke klant wordt er een nieuw mascaraborsteltje gebruikt. Het is erg belangrijk dat deze schoon zijn. De pincet wordt schoongemaakt met alcohol en een speciaal apparaat.

Duur van de behandeling

Het goed aanbrengen van wimperextensions is niet makkelijk. Dit is erg precies werk en is dus niet heel snel gedaan. Wanneer je een nieuwe set wilt moeten namelijk alle wimpers worden nagelopen. Dit hoeft niet bij het opvullen dus dit kost minder tijd. Bij het opvullen worden de uitgegroeide extensions verwijdert en vervangen voor nieuwe. De duur van de behandeling is afhankelijk van welke soort behandeling je hebt gekozen. De meeste behandelingen duren tussen de 1,5 en 3 uur.

Wat kost het?

De prijs van wimperextensions verschilt net als de tijd ook per soort behandeling. Gemiddeld genomen ligt de prijs van wimperextensions tussen de 25 en de 100 euro. Denk dus goed na welke behandeling je wilt.