U heeft net een nieuwe motor gekocht? Geweldig! Voordat u de weg op gaat, is er nog wel één belangrijke zaak om te regelen: uw motor verzekeren!  Misschien vraagt u zich af wanneer de beste tijd is om dit te regelen. Het antwoord is simpel: nu direct!

Wettelijke verplichting

Net als voor uw auto, is het verplicht om een motorrijtuigenverzekering af te sluiten voor uw motor. Dat moet u geregeld hebben voordat u ook maar een meter aflegt op de openbare weg. Gelukkig is dat super eenvoudig te regelen bij Direct Motor Verzekeren. U kunt de website eenvoudig met uw smartphone gebruiken. U racet als het ware door het proces. Het is een kwestie van minuten voordat u weg kan rijden op uw nieuwe motor.

Direct uw motor verzekeren

Bij Direct Motor Verzekeren weten we dat u zo snel mogelijk weg wilt rijden. Daarom hebben we het proces om een verzekering bij ons af te sluiten, zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

  1. Vul uw kenteken in
  2. Bekijk uw premie en kies het voor u beste pakket
  3. Vul uw gegevens in en kies ‘Nu afsluiten’
  4. Na bevestiging (meestal binnen enkele minuten) kunt u goed verzekerd de weg op

Verschillende dekkingen

Bij Direct Motor Verzekeren kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. Daarnaast kunt u op elk pakket aanvullingen kiezen. De meest basic dekking is WA. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u veroorzaakt in het verkeer, aan anderen of hun spullen. Met WA+ denkt u ook bepaalde schades aan uw eigen motor. Met de allrisk motorverzekering heeft u de meest uitgebreide dekking. En zo stemt u uw motorrijtuigenverzekering volledig af op uw eigen wensen.