Fabius MBO Opleidingen bestaat 35 jaar en is uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van administratieve opleidingen op MBO niveau. Al duizenden mensen hebben bij Fabius MBO Opleidingen een cursus gevolgd. Om de cursisten maximaal te ondersteunen wordt veel aandacht en tijd ingeruimd voor de begeleiding. De docenten zijn getraind om de cursisten zo goed mogelijk te motiveren. Dat werpt zijn vruchten af, want het slagingspercentage van Fabius MBO Opleidingen ligt erg hoog. De cursisten zijn zelf erg tevreden over de cursus. 90 procent van hen is bereid om Fabius aan te bevelen bij andere mensen.

Veel opleidingslocaties

Een cursus van Fabius MBO Opleidingen kan gedeeltelijk worden gevolgd via online lessen. Maar er wordt ook klassikaal les gegeven. Daarvoor moeten de cursisten twee dagdelen in de week naar één van de 50 leslocaties. Die zijn in het hele land te vinden, zodat het met de reistijd wel meevalt. De leslocaties zijn allemaal goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. De cursisten kunnen zelf kiezen welke dagdelen ze les willen hebben: in de ochtend of de avond. Op deze manier is een cursus bij Fabius MBO Opleidingen goed naast een baan te volgen.

Waarom een cursus volgen?

Veel mensen die hun schoolloopbaan hebben voltooid zien het niet zitten om nog weer een cursus te volgen als ze eenmaal een betaalde baan hebben. Dat is begrijpelijk, maar niet verstandig. De ontwikkelingen, met name in werkomgevingen in kantoren, gaan zo snel, dat je kennis vrij snel achterhaald is. Dat is te voorkomen met een cursus van Fabius MBO Opleidingen. Als je zo’n opleiding hebt gevolgd kun je een hoger salaris vragen. Wie als herintreder een nieuwe baan zoekt, vindt die gemakkelijker met een diploma. Een cursus zorgt er ook voor dat je minder snel wordt ontslagen.