Cadeautjes of presentjes geven is altijd leuk. Een fruitmand is dan altijd een goede optie. Het is gezond, kleurrijk en bovendien hartstikke lekker. Een geweldige combinatie dus, maar wanneer geef je iemand eigenlijk een fruitmand? Dat vertellen we je in deze blog, dus lees gauw door!

Wanneer iemand jarig is

Een fruitmand sturen kun je bijvoorbeeld doen wanneer iemand jarig is. Stop er eventueel een kaartje bij waarop je schrijft dat dit cadeau diegene gaat helpen om nog veel meer jaren gezond te blijven, dan is het cadeau helemaal compleet.

Wanneer iemand ziek is

Beterschap wensen met een presentje is lastig. Je wilt duidelijk maken dat je om diegene geeft, maar kunt niet echt uitpakken met een extravagant cadeau. Een fruitmand is dan de perfecte keuze. Het is zowel een fysieke als een mentale oppepper en laat zien dat je echt hebt nagedacht over een origineel presentje!

Zomaar

Heb je altijd een goede reden nodig om iemand iets leuks te sturen? Natuurlijk niet! Daarom kun je een fruitmand ook gewoon zomaar aan iemand cadeau doen. De kans is groot dat diegene dit bovendien niet snel zal vergeten, want hoe vaak krijg je nou een cadeautje uit het niets? Precies!

Als goedmakertje

Heb je iets gedaan wat je beter niet had kunnen doen, of je versproken en iets gezegd waar je spijt van hebt gekregen? Met een fruitmand kun je laten zien dat je je welgemeende excuses aan wil bieden en graag weer verder wil gaan met de persoon bij wie je iets goed te maken hebt.

Kies fruit dat diegene lekker vindt

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten fruitmanden die je kunt geven. We raden daarom aan om een fruitmand te geven met inhoud waarvan je weet dat diegene het lekker vindt. Dat kan dan niet missen!