hoogslaper bij Perfecthomeshop

Een perfect bed voor de kinderkamer, want een hoogslaper bij Perfecthomeshop is niet zomaar een bed. Worden de kinderen ouder en gaan ze naar school, kunnen zij niet zonder een bureau om bijvoorbeeld een werkstuk te maken of hun hobby uit te oefenen. Maar de vele bergruimte die het bed heeft is ook praktisch, het scheelt veel kastruimte in de kamer. Meer ruimte voor de kinderen om te spelen, het bed is verkrijgbaar in veel verschillende leuke kleuren dus geschikt voor iedere kinderkamer.

hoogslaper bij Perfecthomeshop

Unieke trap om je bed in te komen

Om in je bed te komen moet je via een trapje naar boven, maar de trap die je gebruikt is geen normale trap. Deze is namelijk voorzien van lades in treden, hierin kun je allerlei kleine spulletjes doen die je normaal in de kast doet. In de hoogslaper bij Perfecthomeshop heb je zeer veel opbergruimte, voor een kleine kamer is dit ideaal want je hoeft geen kast om spulletjes in op te ruimen meer aan te schaffen. En laten we eerlijk zijn het bed ziet er ook geweldig uit voor de kinderkamer.

hoogslaper bij Perfecthomeshop

Compleet geleverd

Een hoogslaper bij Perfecthomeshop wordt compleet geleverd met lattenbodem en matras. Krijg je het bed geleverd dan weet je zeker dat je er direct gebruik van kunt maken. Ook met de veiligheid zit het goed, de hoogslaper voldoet aan strenge eisen die de EU aan bedden heeft gesteld. Onder andere een opstaande rand zorgt ervoor dat je kind niet uit bed kan vallen. Scherpe hoeken zijn allemaal afgerond, je zoon of dochter kan zonder verwondingen eenvoudig zijn bed in en uit kruipen.