be rijbewijs

Aangezien ik onlangs een nieuwe job heb aangenomen, moest ik me ook voorbereiden op het feit dat er een ander rijbewijs gevraagd werd dan het reguliere rijbewijs. Voor deze job had ik immers een be rijbewijs nodig. Ik ging dus op zoek naar een opleiding hiervoor. Ik wist niet goed waar te starten, aangezien het al zolang geleden was dat ik nog een rijbewijs had afgelegd. Daarom ben ik op het internet wat op zoek gegaan en kwam ik terecht bij deze rijschool.

be rijbewijs

Hoe was deze rijschool voor mij?

Mijn eerste indruk is gebaseerd op hetgeen ik zag op de website. Op basis hiervan was ik al onder de indruk: de website was zeer helder, zeer duidelijk en zeer verzorgd. Op basis hiervan kon ik bijvoorbeeld heel gemakkelijk selecteren op het soort rijbewijs dat ik wilde behalen: een be rijbewijs in dit geval. Bovendien was het ook zeer eenvoudig om te zien dat er verschillende versies waren van deze opleiding. Ik koos voor een dagopleiding, dit was kort, want ik koos voor een opleiding van 3 uur. Toch bleek dit voor mij voldoende te zijn. Ik kreeg veel oefening, had het geluk dat mijn begeleider zeer goed meeviel en die zijn vak ook echt kende… Ik had eigenlijk niet meer nodig dan die 3 uur, al kan ik begrijpen dat er ook mensen zijn die meerdere uren nodig hebben hiervoor. Ook voor hen bestaan er passende pakketten. Ik heb zelf 449 euro betaald voor deze 3 uur, wat eigenlijk wel nog meeviel. Zeker voor wat ik ervoor in de plaats kreeg. Ik heb vrijwel meteen mijn examen gedaan en was ook meteen geslaagd. Ik kan dus zeer kort zijn, ik ben zeer tevreden dat ik uiteindelijk gekozen heb voor deze rijschool. Ik raad deze dan ook graag aan aan anderen!

be rijbewijs