Ben je op zoek naar een kauwbot voor je trouwe viervoeter? Dan ben je bij Aware Pet Products aan het juiste adres. Onze webshop bestaat uit veilige, duurzame en natuurlijke producten voor de hond. Als je wilt dat je hond geniet van het beste van vele werelden, geef je hond dan een kauwbot die voedselveilig is, eerlijk geproduceerd is en voor een hele aantrekkelijke prijs wordt verkocht. Klik hier voor kauwbotten.

Wat zijn de voordelen van kauwbotten? 

De kauwbotten van Aware Pet Products bevatten een aantal voordelen voor iedere hond. Het is allereerst een lekkere verwennerij voor de hond. Daarnaast zijn de kauwbotten heel goed voor de gezondheid van honden en hierbij kun je denken aan het gebit van de hond. Doordat een hond langere tijd over een kauwbot doet, veranderd de positie van het bot in het gebit regelmatig, waardoor grotere gebieden in het gebit van de hond worden geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat het gebit van de hond op een natuurlijke manier wordt gereinigd. Naast het feit dat een kauwbot goed is voor het gebit, is een bot ook een perfecte aanvulling op het voer van de hond. Verder zorgen kauwbotten er ook voor dat er endorfine vrijkomt bij de hond tijdens het kauwen. Dit gelukshormoon zorgt voor reducering in stress, wat er weer voor zorgt dat de kans op mogelijke gedragsproblemen bij je hond worden verminderd. 

Puppy kauwbotten

Ook voor de kleinere en jongere honden hebben we geschikte kauwbotten. Deze kauwbotten zijn speciaal ontwikkeld voor honden waarbij het gebit, tandvlees en de kaken nog volop in ontwikkeling is. De botten zijn kleiner en zachter gemaakt. Daarmee kunnen puppy’s ook kluiven, waardoor de ontwikkeling van het gebit nog gezonder gaat. Je vindt deze botten in onze webshop onder de sortering ‘kauwbotten voor kleinere honden’. 

Bestel snel op Aware Pet Products

Ben je dus op zoek naar een geschikt kauwbot voor je trouwe viervoeter? Zoek dan niet verder. Kijk op onze website en plaats snel een bestelling. Verwen je hond.