Kerstpakket samenstellen

Als je nou ge├»nteresseerd bent in het concept zelf een kerstpakket samenstellen, maak dan eerst voor jezelf de keuze of je naar de winkel komt of niet. Je kan namelijk ook gewoon kerstpakkettenplaza bellen, via telefonisch contact stel je dan samen jouw kerstpakket samen. Dit is natuurlijk erg handig omdat je zo niet naar de winkel hoeft te komen.  

Kerstpakket samenstellen

De verloop ervan

Stel je wilt graag naar een winkel komen om een pakket samen te stellen. Kies dan uit een van de acht vestigingen in Nederland. Kom naar de winkel en stel er een samen. Wel wordt er aangeraden om voorbereid naar de winkel te komen. Als je al je wensen op een rijtje hebt kunnen jullie eerder beginnen en is het allemaal wat makkelijker. Bij kerstpakkettenplaza kan je enorm veel verschillende keuzes om een  kerstpakket samenstellen, dit kan wat overweldigend zijn. Ook is het moeilijk om dan keuzes te maken.

Dingen die je moet weten zijn, hoe groot je pakket gaat worden, welk thema en welke kleuren en alle dingen waar hun rekening mee moeten houden.

Wat ook mogelijk is is om je eigen logo op de verpakkingen of op de doos te hebben bijvoorbeeld, hoe leuk! De huisstijl kan je dus zelf kiezen, wil je nou je eigen logo in je kerstpakket verweken hoef je het alleen door te geven. Bespreek ook wanneer je de pakketten geleverd wilt hebben. Als het allerlei verschillende adressen zijn, moet je dit ook doorgeven. Dit kan ook later natuurlijk door middel van een mail te sturen met alle adressen.