tegel tegen de muur

Voor in mijn woonkamer was ik op zoek naar een mooie matte witte tegel. Een matte witte tegel geeft me namelijk een zuiders gevoel, samen met de hout-elementen in mijn woning, geeft dit een zeer sereen en warm gevoel. Mijn woning bestaat uit zeer lichte en zachte tinten in combinatie met een aantal baksteen-elementen (heel minimaal) en een licht houten elementen die dan weer de accenten vormen door heel het huis. Een witte tegel zou fantastisch zijn om net die uitstraling te geven waarnaar ik op zoek ben. De tegel die er eerst lag, was iets te donker en paste niet volledig in het plaatje. Ik hield niet op met zoeken, ik moest en zou de perfecte witte tegels kopen.

Mijn aankoop van witte tegels

Gelukkig heb ik bij Jan van Erp de perfecte tegel gevonden. De tegel gaf me een hemels gevoel, ik was helemaal in de wolken. De witte tegels kopen bij Jan van Erp was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb, de kwaliteit is fantastisch, de service is onberispelijk en de prijs zeer competitief. Ik kan Jan van Erp aan iedereen aanbevelen, deze kwaliteit vind je niet gemakkelijk ergens anders.