padel overgrip

Heb je last van pijn in je pols na het spelen van een potje padel of glijdt het racket uit je handen na het zweten? Padelcasa heeft hier het perfecte artikel voor. Ze hebben een padel overgrip voor over het handvat van het racket om te zorgen dat je een betere grip hebt als je handen nat worden van het zweet. Padelcasa heeft ook speciale grips om de schok die je ervaart als je de bal slaat te verminderen. Deze zorgt tegelijk ook voor een betere grip. Deze grip is heel fijn als je op je conditie wordt getest en al uitgeput bent. 

Padeltassen

Bij Padelcasa hebben ze ook allerlei tassen om al je padel overgrip artikelen mee te nemen. Het is goed als opslag om te zorgen dat er niks beschadigd raakt. Je hebt verschillende soorten padel tassen de ene is in de vorm van het racket waar je van alles bij kunt stoppen zoals kleren en een handdoek of je hebt tassen die je als rugzak kunt dragen. De levensduur van je spullen wordt drastisch verhoogt als je gebruik maakt van een goede tas. 

padel overgrip

Goede service

De service van Padelcasa is enorm goed. Ze kunnen je goed helpen bij het vinden van de juiste artikelen voor jou. Als er iets niet helemaal wil lukken op de website staan ze telefonisch voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen. Als je besteld verzenden ze deze artikelen binnen 24 uur. Je hebt bijvoorbeeld jouw padel overgrip dus voordat je het weet al in de brievenbus liggen.