Het van oorsprong Amerikaanse merk Woolrich werd al in 1830 opgericht. In eerste instantie maakte het merk wollen dekens voor houthakkers. Deze dekens werden zo populair, dat oprichter John Rich besloot om kleding te gaan maken met dezelfde eigenschappen als de dekens. Dat was een geweldig idee, want ook tegenwoordig is de kleding Woolrich uitermate populair. Gedurende de jaren heeft het merk een aantal veranderingen doorgevoerd, waardoor ze steeds met de tijd zijn meegegaan. Tegenwoordig is het merk vooral bekend van hun winterjassen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Meer dan alleen jassen

Woolrich richt zich op een brede markt. Ze hebben verschillende lijnen in hun collectie, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Of je nou een nette jas wil voor over je maatpak, of dat je een praktische jas wil om lekker de natuur in te kunnen, Woolrich heeft het. Maar het merk produceert tegenwoordig veel meer dan alleen jassen. Je kunt ook een heerlijke sweater of een fijn shirt van het merk kopen. De kledingstukken zijn allemaal slim fit, waardoor ze perfect op je lichaam aansluiten. Uiteraard kun je ook van deze kledingstukken de hoogste kwaliteit verwachten.

De investering waard

Aan de kleding van Woolrich hangt uiteraard een prijskaartje. Je vraagt je misschien af of de kleding de prijs wel waard is. Bij Woolrich kun je hier zeker van zijn. Het merk is trots op de kwaliteit die zij leveren. Met een jas van het merk kun je dan ook jaren vooruit. Een jas van dit merk is dan ook zeker een investering voor de langere termijn. Na aankoop kun jij de komende jaren met een gerust hart naar buiten, welk weer het ook is. Ben je niet op zoek naar een winterjas? Het merk heeft ook heerlijk lichte zomerjassen in het assortiment. Kies wat je nodig hebt en geniet van je investering.